KinePolaris stelt voor: Silke

Silke leerden we allen al kennen tijdens haar stage in 2019. Maar wisten jullie deze 8 weetjes over haar al?

1. Wist je dat… ik een enorme dierenvriend ben: katten, honden, konijnen, vogels, vissen… geef ze mij maar allemaal! Je kan met mij niet deftig buitenkomen aangezien ik voor elk dier dat mijn pad kruist een uitgebreide stop voorzie. Toen ik ben gaan samenwonen heeft het dan ook niet lang geduurd vooraleer ik een kat in huis nam en een aquarium vol vissen. To be continued…

2. Wist je dat… ik heel graag met kinderen werk? Dit begon al op mijn 15e toen ik meer bij babysitgezinnen zat dan thuis. Daarna stak ik mijn vrije tijd in het geven van sportkampen en leiding geven in de jeugdbeweging (KLJ is de beste jeugdbeweging trouwens!!). Ik heb dan maar besloten om van mijn hobby/passie ook mijn beroep te maken. Ik ben dan ook heel blij om jullie te kunnen helpen!

3. Wist je dat… ik al huppelend door het leven ga? Dit mag je letterlijk nemen, ik ben namelijk een tenenloper. Wanneer er zich iemand bij mij aanmeldt voor tenenlopen, voelt het stiekem aan als mijn missie om het bij hen niét zo ver te laten komen als bij mij.

4. Wist je dat… ik een grote klungel ben? Als er een gênant verhaal te vertellen valt, komt dit meestal van mijn kant. Zo ben ik ooit eens naar de directeur gegaan omdat ik dacht dat mijn fiets gestolen was. Toen hij op het punt stond om de politie te verwittigen, schoot het mij plots te binnen dat ik deze gewoon ergens anders had gezet die morgend. Leg het dan maar uit he 😉

5. Wist je dat… ik niet stil kan zitten. Ik ben een bezige bij en zal niet rusten voor alles in orde is.

6. Wist je dat… een verborgen bezigheid van mij zingen is? Niet podium-waardig helaas, maar genoeg om af en toe eens voor een kleine groep te zingen.

7. Wist je dat… ik niet kan wachten tot corona op de achtergrond in ons leven komt te staan, zodat ik jullie allemaal weer kan knuffelen. Ik ben namelijk, zoals vele kinderen die therapie volgen bij mij, een knuffelpersoon en mis jullie knuffels enorm!

8. Wist je dat… in tegenstelling tot Anna haar voorkeur voor thee, ben ik degene die de koffievoorraad leegplundert in de Hillarestraat. Dit is een slechte gewoonte die ik overgenomen heb van mijn vriend (gelukkig zijn er ook goede gewoontes doorgespeeld 😉).

Similar Posts