Nieuw teamlid Emilyn

Het is al een tijdje geleden dat we jullie voorstelden aan een nieuw gezicht. Voor regelmatige bezoekers van de praktijk is ze echter al lang geen nieuw gezicht meer.
Emilyn neemt binnenkort ook alle patiënten van Joke over, wanneer zij op bevallingsverlof gaat 🤰.
.

  1. Wist je dat… mijn liefde en passie voor kinderen startte nog voor ik 15 jaar werd. 👶👧👦 Ik ben al sinds mijn 15e meer te vinden in de zetel bij babysitgezinnen dan in mijn eigen zetel. Kinderen van 2 maand tot 13 jaar heb ik met veel plezier een toffe tijd bezorgd.
    .
  2. Wist je dat… ik tijdens mijn jeugd goed heb leren plannen. 🕒 Ik had altijd een goed gevulde agenda waardoor het belangrijk was dat ik taken op voorhand maakte en lessen goed voorbereidde. Deze eigenschap behoort nog steeds tot mijn capaciteiten waarbij mijn Google Agenda dan ook heilig is.
    .
  3. Wist je dat… mijn planning vooral werd gevuld met heel veel hobby’s. Zo heb ik als kind verschillende sporten gedaan (rope skipping 🤸, dansen 💃, turnen, badminton, volleybal 🤾‍♀️) en was ik op zondagmiddag bij de Chiro van Overmere te vinden. Jammer genoeg heb ik het niet tot leiding volbracht omdat ik toen voorrang gaf aan mijn sport, volleybal. Dit was mijn hobby van mijn 6 jaar tot ik 16 werd. Daarna ben ik overgestapt naar badminton en dit doe ik nog steeds zowel recreatief als competitief bij LBC Lokeren. Als kind groeide ik op met een raket in mijn handen omdat mijn beide ouders badminton speelden.
    .
  4. Wist je dat… ik het sportieve kantje nog steeds niet verleerd ben. Je kan mij bijna dagelijks tegenkomen al lopend, fietsend, wandelend… in de straten van Overmere of in de buurtgemeenten. Ik probeer daarmee ook een actieve levensstijl te behouden. Naast badminton zijn mijn koersfiets 🚴‍♀️ en mijn loopschoenen 🏃‍♀️ essentieel om mijn energie kwijt te geraken, als het ware de attributen die ik nodig heb als uitlaatklep.

Willen jullie graag al haar avonturen horen van op reis of nog andere weetjes? Vraag er gerust naar tijdens één van de therapiesessies.

Similar Posts