KinePolaris stelt voor: Joke

Vandaag leren we onze spring-in-‘t-veld Joke kennen. Ook zij ontsnapt niet aan het voorstellingsrondje, waarin ze jullie trakteert op 8 weetjes:

1. Wist je dat… bij het begin van de opleiding kinesitherapie mijn voorkeur al ging naar het werken met kinderen? Ik mij ondetussen met volle enthousiasme verder gespecialiseerd heb in het werken met kinderen en jongeren met een neurologische aandoening (bv. cerebral palsy) waarbij ik de postgraduaat Bobath volgde?

2. Wist je dat… ik naast kinderen ook heel graag dieren zie? Ik mag mij dan ook momenteel het trotse baasje noemen van onze hond Basil en onze kat Artois. Hopelijk komen er ooit nog vele andere dieren bij.

3. Wist je dat… ik vroeger bijna geen seconde thuis was en ik toch wel een sportief kantje heb? Van kleins af aan deed ik competitie toestelturnen en was ik zo goed als elke dag in de turnzaal te vinden. Daarnaast had ik op zondag nog wat tijd over om naar de Chiro te gaan, waar ik reeds zeer graag bezig was met het entertainen van de jongste kindjes. Momenteel staat mijn sportieve leven op een lager pitje en blijft het bij af en toe eens gaan lopen en wandelen.

4. Wist je dat… ik heel graag op vakantie ga? In de winter kan je mij in de skigebieden vinden om te snowboarden en in de zomer maak ik graag eens een avontuurlijke reis, liefst zo ver mogelijk weg van thuis.

5. Wist je dat… ik deze zomer in het huwelijksbootje ben gestapt? Dit een corona-proof huwelijk was? Heel speciaal en anders, maar hopelijk kan ik volgend jaar toch nog een groot feest geven. Mijn dansbenen zijn er alvast klaar voor.

6. Wist je dat… ik sinds november een huis verbouw? En… ik momenteel in blijde verwachting ben van mijn eerste dochtertje? Ik kan al niet wachten tot ik in juli dit klein prinsesje in mijn armen kan houden! Zo spannend allemaal!!

7. Wist je dat… ik heel erg hou van lekker eten? Ik probeer heel graag verschillende restaurantjes uit en ben altijd wel te vinden om eens lekker te komen eten. En oja, wisten jullie dat ik ook erg verzot ben op de ‘kinder chocolaatjes’?

8. Wist je dat… ik jullie allemaal enorm de max vind en ik het SUUUPERTOF vind om jullie bij mij in therapie te hebben!!!

Similar Posts