KinePolaris stelt voor: Anna

Jullie leerden de afgelopen weken vast al veel bij over ons team, maar kennen jullie Anna al? Zij is sinds juni 2019 enthousiast lid van KinePolaris en geeft zich graag wat meer bloot met de volgende 8 weetjes:

1. Als kind had ik steeds een handvol hobby’s die mijn weekplanning opvulden. Vandaag de dag volg ik nog lessen accordeon aan de Kunstacademie in Lokeren en probeer ik regelmatig mijn dansbenen los te gooien op een Boombal in Gent.

2. Wist je dat ik als 18-jarige eigenlijk nooit gedacht had om kinesitherapeute te worden? Ik wou dolgraag arts worden, maar raakte niet door het toelatingsexamen. Noodgedwongen drong zich een alternatieve keuze op, dat werd kinesitherapie. En dat blijkt nu toch echt wel mijn roeping te zijn!

3. Ik ben bang van honden. Jammer van al jullie trouwe viervoeters thuis, maar als ik op huisbezoek kom, dan vind ik het fijn als jullie honden in een andere ruimte zitten. De mascotte van de praktijk, Lowie, mag al ietsje dichter in de buurt komen (maar niet te dicht 😉 ).

4. Een van mijn grote dromen was om vrijwilligerswerk te gaan doen in een ver land. Sinds september 2018 mag ik dat al van mijn bucketlist schrappen, toen ben ik een maand naar Madagaskar geweest om te gaan helpen in een revalidatiecentrum. Het was een prachtige periode waar ik niet alleen als kinesitherapeut, maar ook als persoon sterker ben uitgekomen.

5. Wat staat er verder nog op mijn bucketlist: vliegen met een parapante, een vakantie op een groot cruiseschip, een rubikskubus vlot kunnen oplossen en verschillende escaperooms bezoeken. Een avondje boardgames, daar zeg ik geen nee tegen!

6. De voorraad koffie in de praktijk die blijft door mij onaangeroerd. Alhoewel ik heel graag smul van mokka-ijs, is koffie niets voor mij. Een tasje kruidenthee daarentegen zal ik met beide handen aannemen.

7. Tijdens de wintervakanties maak ik graag tijd vrij om naar de Alpen te rijden en te gaan skieën. Zo een dagje ‘op de latten’, daar haal ik echt voldoening uit. In de zomer vind je me dan weer in het water. Al zwemmend door het water zoeven daar geniet ik van!

8. Lokeren kent voor mijn geen geheimen meer. Als Lokeraar vanbinnen en vanbuiten, vind je me elke zomer achter de schermen van de Lokerse Feesten. Mijn dagelijkse portie beweging haal ik uit alle fietstochtjes van huisbezoek naar huisbezoek. Bovendien is het ook goed voor het milieu. Daarnaast probeer ik ook met mijn wekelijkse boodschappen in Lokerens Zero Waste Shop (forbodyandsoul) mijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

Voila, nu weten jullie alweer wat beter wie er achter het mondmasker met de naam ‘Anna’ schuilt. Willen jullie nog iets weten, dan vragen jullie het maar tijdens een van de therapiesessies 😉

Similar Posts