KinePolaris stelt voor: Justine

Justine is al meer dan 8 jaar een vaste waarde in de praktijk. Dat zijn al meer dan 96 maanden lang heel wat patiënten die door Justines deskundigheid geholpen en gecoacht worden en werden.
Vandaag leren we haar wat beter kennen via 8 weetjes:

1. Wist je dat… ik een grote dierenliefhebber ben? Bij ons thuis is het altijd gezellig druk. Daar zorgen onze hond Pippin en onze twee katten Jack en Prim wel voor. Ik ben ook nog trots baasje van Luka, mijn paard. Ondertussen is zij een oud dame’tje op pensioen.

2. Wist je dat… mijn man Jonas en ik “high school sweethearts” zijn? We leerden elkaar kennen in het 5de middelbaar en zijn sindsdien samen. Sinds 2018 zijn we gelukkig getrouwd.

3. Wist je dat… ik veel van dansen hou? Toen ik jonger was danste ik tot 8 uur in de week. Nu heb ik daar jammer genoeg de tijd niet meer voor en doe ik het met 1 uurtje in de week, maar ik geniet des te meer! Als ik niet dans vind je me ook af en toe terug op het tennisveld of op de skipiste.

4. Wist je dat… ik twee keer stage heb gedaan bij Leslie? Door een foutje van de unief kreeg in tweemaal dezelfde stageplaats. Dit vond ik natuurlijk niet erg en na 8 jaar werk ik nog steeds heel graag in de praktijk. Door de jaren heen heb ik er ook een heleboel leuke collega’s bijgekregen!

5. Wist je dat… ik de babymassage bij Kind&Gezin geef? Elke maand geef ik, in niet-coronatijden, babymassage aan een groepje mama’s en hun pasgeboren baby’tjes. Ik word altijd heel blij van al die baby’s samen en de verhalen van alle mama’s.

6. Wist je dat… ik een trotse inwoner van Daknam word? Sinds februari is er een extra locatie van KinePolaris in Daknam. Dankzij mijn papa, een heel handige Harry, ziet het er pico bello uit. Nog een paar nachtjes slapen en dan ga ik er ook wonen.

7. Wist je dat… ik in verwachting ben van een klein wondertje? In augustus staan ons veel slapeloze nachten te wachten want we verwachten ons eerste kindje. Spannend!

8. Wist je dat… ik heel erg hou van rock en metal muziek? Hoe meer gitaren en drum, hoe beter. Ook naar concerten ga ik graag, maar de bijbehorende kledingstijl laat ik aan mij voorbij gaan 🙂 .

Similar Posts