KinePolaris stelt voor: Leslie

De komende weken stellen we iedereen van ons fantastisch team van therapeuten voor. De spits afbijten doen we met onze Founding Father (of is het Mother?) van de praktijk: Leslie!
Ze vertelt wat meer over haarzelf aan de hand van 8 weetjes:

  1. Wist je dat… ik al meer dan 20 jaar mijn eigen praktijk run? Dit nog steeds met evenveel (zelfs meer) passie als toen. Bij KinePolaris is elke collega echter evenwaardig en draagt iedereen zijn steentje bij om dit project naar een succes te leiden. 
Praktijkmascotte Lowie

2. Wist je dat… ik trotse eigenaar ben van de praktijkmascotte Lowie? Een echte therapiehond, aangezien hij een lach kan toveren op het gezicht van elke dierenvriend. Zelfs mensen die niet zo’n fan zijn van honden durven smelten voor onze Lowie.

3. Wist je dat… ik graag bijleer over verschillende dingen? Deze zijn meestal werk gerelateerd, zoals verscheidene cursussen waardoor we onze therapieën up-to-date kunnen houden of management-lessen waardoor we de praktijk naar een hoger niveau kunnen tillen. 

4. Wist je dat… ik graag op reis ga? Gewoonlijk ga ik 1X per jaar naar La Palma en 1X met het gezin naar een zonnige bestemming. De stad verkennen met de nodige pauzetjes (lees: de dorst lessen) doe ik het liefst. 

5. Wist je dat… ik een zwak heb voor de Spaanse taal? In mijn studentenjaren ben ik 3 maand op uitwisseling geweest in Spanje. Vorig jaar ben ik gestart met Spaanse lessen en ik kijk ook al eens graag naar een Spaanse serie.

6. Rarara, wat is mijn favoriete eten? ….. Tapas natuurlijk! Hoe zou dat toch komen? 

Mijn geweldige dochters

7. Wist je dat… ik 2 dochters heb? Merel is geboren in 2000 en Noor in 2006. Beiden helpen soms mee achter de schermen bij KinePolaris. Merel ontfermt zich dan vooral over de creatieve kant, terwijl Noor al eens voor de lens durft te kruipen om bv. oefeningen voor te tonen. 

8. Wist je dat… ik nogal een vergeetkous ben? Geen zorgen dus wanneer er nog wat materiaal achterblijft op huisbezoek. Alles (alé, het meeste toch) komt wel terug op zijn plaats terecht. 😉

Similar Posts