Groepslessen

Typ10

Bij KinePolaris leren kinderen en volwassenen op korte tijd blind typen met Typ10.

We gebruiken verschillende ‘leerkanalen’ om de letters aan de juiste vinger te koppelen. Aan de hand van kleuren, afbeeldingen, posities, oefen je deze koppelingen op een leuke, speelse manier in. De nadruk ligt op het correct automatiseren en memoriseren van de letters en niet zozeer op het tempo. Dat verhoogt vanzelf na verloop van tijd, als je regelmatig blijft typen.

De typlessen gaan door in kleine groepjes (max. 4) tijdens de schoolvakanties. Individuele lessen zijn ook mogelijk, indien er sprake is van een leer- of ontwikkelingsstoornis. De lessen gaan door in de lokalen van Kine Polaris.

Op het einde, als alle letters goed gekend zijn, krijg je een Typ10-oorkonde.

Voor wie?

Mums en Bubs

Mums en Bubs  verwelkomt mama’s en hun baby, peuter of kleuter om terug fit te worden. Dit gebeurt onder begeleiding van een erkende coach en op je eigen tempo. We sporten in kleine groep zodat je geniet van een individuele begeleiding. Het napraten met andere mama’s is minstens even gezellig als de workout zelf. Plezier en quality time verzekerd!

Meer info en inschrijven: https://www.mumsenbubs.be

Voor wie?

Babymassage

Babymassage is een ontspannende manier om te communiceren met je kindje. Het is een middel om aandacht en liefde te geven en het versterkt de band tussen mama (of papa) en je baby. De aanraking, warmte, gewiegd en vastgehouden worden, het lichamelijk contact en de strelingen zijn basisbehoeften voor je baby. Dit komt allemaal aan bod in de babymassage en schenkt je kindje vertrouwen en een goed gevoel. Babymassage heeft ook veel positieve invloeden op het lichaam en het algemeen welzijn. Zo kan de massage helpen bij kinderen die niet goed slapen of vaak last hebben van krampjes etc.

Voor wie?