KinePolaris stelt voor: Lisa

De laatste persoon uit onze teampuzzel die jullie beter leren kennen is Lisa!
Sinds december 2020 maakt ze deel uit van team KinePolaris, dus vermoedelijk zijn deze weetjes niet enkel nieuwtjes voor jullie!

1. Wist je dat… ik Anna al ken sinds mijn kindertijd? Onze ouders hebben elkaar leren kennen via de muziekwereld. Ooit begonnen we samen onze opleiding aan de universiteit. Vandaag de dag zijn we collega’s, goede vriendinnen én knuffelcontact! Je kan ons dus ook vaak na de ‘werkuren’ samen spotten.

2. Wist je dat… ik tenorsaxofoon les volg aan de Kunstacademie in Lokeren? En dat dit héél toevallig hetzelfde instrument is dat mijn naamgenoot Simpson speelt?
Daarnaast speel ik al sinds mijn jeugdjaren klarinet in de harmonie in Zele. Tijdens mijn studies ruilde ik de harmonie even in voor het Gents Universitair Harmonie Orkest en trad ik zelfs op voor ene zekere ‘Filip Leopold Lodewijk Maria’ of ook kortweg ‘Koning Filip’!

3. Wist je dat… ik al sinds mijn jeugd vrijwilliger ben in het jeugdwerk? Zo begeleidde ik vele zomers kampen bij verschillende organisaties. De laatste jaren ga ik vooral mee op kamp met ToWalkAgain, een organisatie die vakanties organiseert voor kinderen met een fysieke beperking. Steeds een enorm fantastische week, puur genieten!

4. Wist je dat… de tent mijn tweede thuis is? Van één nachtje tot 6 weken rondtrekken met de tent, het is altijd heerlijk opstaan midden in de natuur! Zomer, winter, herfst of lente, elk seizoen heeft steeds iets moois te bieden. Al bleek slapen in een koeienweide achteraf toch niet zo’n goed idee.

5. Wist je dat… ik een heel goede relatie heb met mijn stalen ros? Hij brengt me wekelijks naar alle school- en huisbezoeken en zorgt voor een vlotte rit van en naar huis. Ook tijdens de vakantieperiodes heeft hij al goed dienst bewezen, zo gingen we afgelopen zomer samen op avontuur rond Nederland, reed ik enkele jaren geleden naar Zwitserland en maken we samen ook kortere tripjes in België-land. Ik droom ervan om heel Europa te verkennen vanop de fiets!

6. Wist je dat… ik graag op avontuur ga? Dit niet enkel met de fiets maar ook te voet met de trekkingsrugzak. Je kan me zo goed als elke vakantie of verlengd weekend vinden in de bossen, bovenop een berg, al fietsend door het land of aan het kampvuur. Hoe trager, hoe beter!

7. Wist je dat… ik enorm kan genieten van de natuur! Bomen, gras, bloemen, wilde dieren, vogels, water,.. Even gewoon niets doen, tot rust komen, rondom kijken en genieten van wat is! Ik heb dus ook een hekel aan mensen die de natuur niet respecteren. Mensen die de natuur kapot maken of hun afval achterlaten komen bij mij niet binnen. Als ‘Mooimaker’ zet ik me in om de natuur terug proper te maken.

8. Wist je dat er steeds een bordje heerlijk eten staat te wachten als ik thuis kom van mijn late werkuurtjes? Ik heb een fantastische vriend die graag bezig is met gezonde voeding en die zorgt voor heerlijke maaltijden en tussendoortjes (waar de collega’s soms ook van kunnen meegenieten). Ik ben letterlijk met mijn gat in de (lactose vrije) boter gevallen!

Zo, nu hebben jullie heel het KinePolaris team leren kennen. Vertellen jullie tijdens de volgende therapie ook 8 weetjes over jezelf?

Similar Posts